1. Wat voor diensten biedt AZGHAY aan?

 

AZGHAY biedt een professionele inpakservice en verhuurt prachtige glazen giftboxen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verlovingen, henna feesten en andere vieringen.

 

2. Hoe werkt de verhuur van de giftboxen?

 

Je kiest een giftboxen set en wij zorgen voor de inpakservice. Je levert de cadeaus aan ons en wij pakken ze zorgvuldig en stijlvol in. De giftboxen worden dan op de gewenste datum opgehaald.

 

3. Wat zijn de kosten voor het huren van een giftbox?

 

De kosten variëren afhankelijk van de grootte en het type giftbox. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijslijst en offerte.

 

4. Moet ik de cadeaus zelf inpakken?

 

Nee, bij AZGHAY pakken wij de cadeaus voor jou in als onderdeel van onze verhuurservice. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau er prachtig uitziet.

 

5. Kan ik een giftbox huren voor een specifieke datum?

 

Ja, je kunt een giftbox huren voor een specifieke datum. We raden aan om vroegtijdig te reserveren om beschikbaarheid te garanderen.

 

6. Welke thema's en stijlen zijn beschikbaar voor de giftboxen?

 

Onze giftboxen zijn beschikbaar in verschillende thema's en stijlen. Elk thema is uniek en zorgvuldig samengesteld.

 

7. Hoe kan ik een giftbox reserveren?

 

Je kunt een giftbox reserveren door contact met ons op te nemen via onze website of sociale media kanalen. Wij zullen de details met je doornemen en een reservering bevestigen.

 

8. Wat gebeurt er als een giftbox beschadigd raakt tijdens het gebruik?

 

Als een giftbox beschadigd raakt tijdens het gebruik, neem dan direct contact met ons op. We zullen de situatie beoordelen en de beste oplossing bieden.

 

9. Biedt AZGHAY ook maatwerk oplossingen aan?

 

Ja, wij bieden maatwerk oplossingen aan. Laat ons weten wat je specifieke wensen zijn en wij zullen ons best doen om hieraan te voldoen.

 

10. Hoe kan ik contact opnemen met AZGHAY voor meer informatie?

 

 

 

Je kunt contact met ons opnemen via onze website, e-mail of door ons te volgen op sociale media. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.